Fashion Industry Network

The Fashion Industries Favorite Business Network ...

Volgens berichten heeft de algemeen manager van Raptors

Nu is de "slapstick" tussen Leonard en de Spurs eindelijk dicht bij het stof. Volgens Wo Shen wordt de deal binnenkort officieel bereikt en zijn de nike flyknit racer strawberry spelers die betrokken zijn bij de transactie ook geïnformeerd door het team. De Spurs hebben hem uiteindelijk niet naar Los Angeles verhandeld als de wensen van Leonard, maar stuurden hem naar Toronto.
Volgens berichten heeft de algemeen manager van Raptors, Marseille-Ujelli, er alle vertrouwen in Leonard te overreden om een ​​contract van vier jaar en $ 190 miljoen aan hernieuwing te accepteren, maar volgens het huidige nieuws is Leonard niet van plan om voor de Raptors te spelen.Het is vermeldenswaard dat dit jaar tijdens de Las Vegas Summer League het management van Raptors de De Roozan beloofde dat hij hem niet op het schap zou zetten.
Naar verluidt werden de onderhandelingen over de deal enkele dagen onderbroken en bij verschillende gelegenheden viel het bijna uit elkaar. DeRozan had een air jordan 9 retro paar uur voordat hij hoorde dat hij zou worden verhandeld naar San Antonio gecommuniceerd met "Little Cannon" Kyle Lowry.
Gedurende de NBA-carrière speelde Belize in totaal 192 reguliere seizoenswedstrijden, waarvan 22 starts, gemiddeld 18,9 minuten, 6,1 punten, 3,8 rebounds en 1,3 assists.
Volgens de beroemde journalist van de NBA, Adrian Wynnalovski, staan ​​de Spurs en de Raptors op het punt om een ​​zware deal te bereiken, en Kawhi Leonard en Demar DeRozan hebben hun huizen geruild. Daarna volgde verslaggever Chris Hayes en rapporteerde dat Leonard niet van plan was om voor de Raptors te spelen, anders zou hij volgend jaar uit het contract springen en naar een ander huis gaan.
Leonard had vorig seizoen een conflict met het management van Spurs en zijn team heeft publiekelijk verklaard dat Leonard wil worden verhandeld nike cortez en zijn ideale huis is de Lakers. Sindsdien hebben de Spurs deals met meerdere teams besproken en geprobeerd om Leonard over te halen om een ​​contractverlenging van $ 221 miljoen te accepteren en de 17-jarige Tony Parker, die Leonard tegenspreekt, te laten gaan, maar Renner Duitsland heeft nog steeds niet het idee veranderd om het team te verlaten.

Views: 53

Comments are closed for this blog post

Fashionable Suggestions

Review more fashion:

Fashion Industry Network

Here are some fashion links of interest:

Fashion Industry

Fashion News

Fashion Blog

It is always a good time to learn more about clothes, shoes, style, or accessories.

We hope that you love the apparel industry as much as we do.

Donate a few bucks to help the Fashion Industry Network (donate with Paypal).

Members

Photos

  • Add Photos
  • View All

© 2021   Created by Apparel1.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.