Lovende ministerium: Nonprofit tilbyder gratis gallakjoler og tilbehør til Oklahoma City-området piger

En ærmeløs sort kjole med masser af pailletter syntes at være at skille sig ud blandt de farverige kjoler.

Christopher Moore hurtigt valgt ibenholt kjole og ledes til montering værelse, mens hendes ven Clarivel Donnato havde brug for at se på en lang række kjoler, skrælning tilbage kjoler ligesom lagene i en regnbuefarvet løg.

Den helt afgørende at finde en gallakjoler var på - men ikke et stormagasin eller boutique.

Moore og Donnato nylig gik til deres kjoler på Skyline Urban ministeriet, 500 SE 15.

Ministeriet, tilknyttet Oklahoma United Methodist Conference, har tilbudt gratis gallakjoler til piger i området metro i omkring syv år, sagde Melissa Ramey, organisationens program direktør.

Rameau sagde Skyline indsamler nye og forsigtigt brugte gallakjoler, sammen med tilbehør som smykker og punge, for at give til piger, der kan have brug for hjælp forbereder deres prom, en rite-af-passage mange gymnasieelever ikke ønsker at gå glip af .

Fliers om den gratis gallakjoler blev sendt til Oklahoma City. Mid-Del og Putnam By skoledistrikter, og Skyline målretter generelt sin indsats fra ældre studerende, siger Ramey.

"Senior år er dyrt alligevel, så hvis vi kan hjælpe på en lille måde, selv om det er en kjole til en nat, vi gør det," Ramey sagde. "Vi føler ikke, de skal bare nødt til at gå glip af, bare fordi de finansielle strabadser."

Kappe/Kolonne V-hals Feje/Børste Tog Chiffon Aften Kjoler

billede kilde: billige gallakjoler online shop

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.