Gallakjoler deal i Muskegon afholdes for at bringe emner frem i lyset, finanser til kamp menneskehandel

Muskegon, MI - Prom sæson hastigt nærmer sig.

I løbet af få uger, range understudies overhovedet gennem Muskegon vil klæde at inspirere, da de rose slutningen af skoleåret med deres kammerater og bemærkelsesværdige andre.

Uden et øjeblik tilovers til festlighederne, der er størst Muskegon Kvindes Club, 280 W. Webster Ave., letter en gallakjoler aftale med 10:00 til 13:00 den 18. april.

Handlen vil fremhæve en bred blanding af nye eller næsten ikke brugt kjoler og vil udnytte det Muskegon Rescue Mission og Hope Project, som er afsat til at bringe emner frem i lyset om menneskehandel.

"Det er en frygtelig forseelser mod damer og det ikke får den at skelne, at nogle forskellige ting får," lejlighed koordinator Leeann Hiller sagde. "Det kan være tilfældet med nogen. Enkeltpersoner forestille sig, at det sker i forskellige nationer, men det sker lige her i West Michigan. Vi har simpelthen ikke overveje nok."

Mere end 60 kjoler gav et par beboerforeninger vil være tilgængelige. Hår og kosmetik styling og råd vil ligeledes være håndterbar for $ 5. Ælt foræring, pynt og goobers donuts vil ligeledes blive tilbudt på lejligheden.

Der er en bred blandet landhandel af størrelser af kjoler til lejligheden og den mest overdådige kjole er $ 20, siger Hiller.

"Man kan spare en hel del kontanter og bidrage til at støtte en anstændig grund," Hiller sagde. "Man kan se fordelene fra shopping på brugte butikker. Det er dejligt at få mere ungdommeligt individer spekulerer over shopping i den slags butikker, er alt ikke at være skinnende og frisk ud af kassen nyt."

flotte gallakjoler online

billede kilde: flotte gallakjoler online

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.