Fashioner Silvia Bours Præsenterer en Line of Forførende Festkjoler

Den 28-årige, Mexico baseret fashioner gør hver en af hendes fantastiske stykker i hånden med materialer, fx silke, bomuld, og tyl. Bours 'ophobning inkorporerer unge damer kjole værdsat fra $ 100 til $ 500, til damer kjoler strækker fra $ 300 mere eller mindre $ 2000 eller mere, og brudekjoler koster fra $ 2.000 til temmelig næsten $ 6.000. Den Silvia Bours linje er fast påvirket af toppen af den linje ekstravagance af fransk suverænitet med særlige indikationer fra den victorianske æra, der minder om privilegerede og fable prinsesser. Stykkerne er i øjeblikket sælges online i USA, og derudover globalt.

»Mine planer er sød og prangende. Vi bestræber os på at gengive hældningen af høje fortælling prinsesse," siger modedesigner Silvia Bours. "Størstedelen af vores kjoler er krævende show-stoppere, og det forplanter inde ethvert punkt af interesse som de tydeligvis er lavet med tilbedelse. En procentdel af de kjoler er hånd malet på bomuld og andre har omfattende dot arbejde, som du dybest set vundet ' t opdage et andet sted. Som en dame jeg utvetydigt sætter lager i kraft kvindelighed, og jeg accepterer, at mine konturer vise, at. "

Silvia Bours 'dedikation til skimmel plan begyndte, da hun var ung og fortsatte gennem gymnasiet, da hun regelmæssigt ville blande og match påklædning stykker og temaer for at gøre ekstraordinære, endnu rige outfits. I 2006 søgte Bours efter hendes formular konfiguration drøm ved at gå til Art Institute of Tucson, Arizona, med hovedfag i stil omrids. Hendes ekstraordinære møder og opfindsomme personlighed tillader hende skitserer at dukke op. Bours 'performer ligesom indsamling kjoler er rige og opfindsomme, at sætte en anden tage på kvindelig stil. Bours, der producerer sine stykker tøj i Mexico, er at have kolossale formuer bryde ind i den amerikanske forretning på grund af hendes innovative synspunkt mod stil og mange-sidet karakter af hendes planer.

"Universal udvikling er afgørende for opfyldelsen, vi er gradvist fremme i det kommercielle centrum USA i dette øjeblik," udbytte med Bours. "Jeg accepterer, at mine håndlavede konturer giver en en af en slags og opfindsom engagement i designbranchen. Min pointe er at have en varig effekt på skitse i almindelighed."

A-line/prinsesse Halter Ærmeløs Overtræksmeteriale Short/Mini Organza Cocktailkjoler
kilde: festkjoler online udsalg


PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.