Een coole moeder zijn en je kinderen aankleden?

Je kinderen kleden volgens de laatste trends en mode is niet altijd vanzelfsprekend, vooral als je er niet mee bezig bent of als je je gewoon niet op je gemak voelt bij het winkelen voor kinderen. Ongeacht waarom je moeite hebt met het aankleden van je kinderen, er zijn genoeg middelen die kunnen helpen. Je favoriete beroemdheden kleden hun kinderen de hele tijd aan en zien er niet half slecht uit terwijl ze het doen! Van Facebook tot Instagram, van Pinterest tot Tumblr, beroemde moeders posten schattige foto's van hun kleintjes die de hipste looks in de stad rocken. Lees verder om te leren hoe je een coole moeder kunt zijn en hoe je je kinderen kunt aankleden!

Kies je gevechten

Als je grote modestatements gaat maken, doe het dan niet elke dag. Ouders die voor een edgy look gaan, moeten twee keer per jaar de modetrends volgen. Overdrijf het niet door elke dag of week nieuwe outfits te kiezen. Kinderen houden van vertrouwdheid, dus kies een aantal traditionele looks waar ze van houden en draag ze herhaaldelijk. Hierdoor kunnen ze zich veilig voelen, zelfs als je iets nieuws op ze probeert.

Samen verkleden

De beste manier om plezier te hebben met verkleden is door te spelen. Dus waar wacht je op? Trek die volwassen kleding uit, trek wat kostuums aan, schilder elkaars gezichten en word enthousiast om weer kind te zijn! Als je niets leuks kunt bedenken om samen te doen, begin dan met wandelen in bijpassende outfits of een afternoon tea in prinsessenjurken.

Stadia van groei

De ontwikkeling van een kind is een uiterst complexe zaak, maar laten we ons concentreren op de lichamelijke ontwikkeling van een kind. Wanneer kinderen worden geboren, zijn hun hersenen nog niet volledig ontwikkeld. Ze zullen verschillende behoeften hebben op basis van hun leeftijd. Kleine baby's hebben andere kleding nodig dan schoolgaande kinderen of tieners.

Kinderaccessoires

Met kindermode zijn er veel online winkels. De gemakkelijkste manier om erin te komen is door te zoeken op sites zoals Google, eBay of Amazon. Deze sites hebben alles wat je nodig hebt voor kleding, tassen en andere accessoires van kleding. Enkele populaire winkels zijn OshKosh B'gosh, Carter's (merk), Zara Kids & Mini rodini. Je kunt ook winkelen in warenhuizen zoals H&M of Zara, maar die hebben meestal minder opties voor kleding.

Leuke kleuren, patronen en stijlen die ze leuk zullen vinden
Kinderen willen geen saaie kleding; het zijn kinderen! In feite lijkt het soms alsof hun verlangen naar leuke, eigenzinnige kleding geen grenzen kent. Nu is er niets mis mee om af en toe met gekke kleuren of patronen te rocken, maar als je dergelijke stijlen elke dag draagt ​​- hoe schattig je er ook uitziet - is de kans groot dat je kinderen er snel genoeg van zullen krijgen. Denk na over wat voor soort outfits voor hen werken (of voor hen zouden werken), en volg dit voorbeeld.

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.