Butikker Hold Gallakjoler Registre

Butikker Hold Gallakjoler Registre

Prom er stadig et par uger væk for Adriana Romano. Under alle omstændigheder 16-årige opdager, at når hun gåture i Sayre Area High School gym i Sayre, Pa., Den 25. april, at ingen andre vil være iført sin kjole, en stropløs, Bejeweled Champagne-skraverede havfrue outfit med en mørk tyl overlay.


Det er på grund af Bonjulies, den formalwear boutique hvor Adriana og hendes mor fået outfit, ikke vil tilbyde den kjole til en af Adriana kolleger. Butikken fører et register over de stilarter, det giver at garantere ikke to kjoler sælges til samme lejlighed.

"At have nogen bære den samme kjole, ville det være ydmygende for jer begge," siger Adriana.

Kjole registre er den nye standard for træk går unge fra New York til Californien. Talrige formalwear butikker tilbyder registre som en yderligere grad af administration, at de siger fremstiller engagement og hjælpere adskille dem fra kandidater, herunder detailvirksomheder. Et par teenagere begynder deres egen særlige registre udnytte Facebook og Instagram.

Kravet om disse registre, både butik indehavere og teenagere siger, er en konsekvens af vægt fra online netværk og store størrelser store navn indvirkning Hollywood og tabloid magasiner. "Ingen behøver at gå til prom og spille" Hvem havde det bedre? " med deres kammerater, "siger Madison Chalfant, en 17-årig, der bor i Horseheads, NY, hvor Bonjulies er placeret.

Trompet / havfrue høj hals Overtræksmeteriale ærmer Gulvlang Satin Kjoler


Kilde: gallakjoler online

"Unge unge damer tænke over, hvem er den smukkeste, der er den mest slanke. På off chance for, at hver unge dame har en alternativ kjole, kan alle se forbløffende," siger Teri Misener, hvis familie hævder Universe Bridal & Prom, en butik i West Lafayette, Ohio, at bestandene 6.000 prom kjoler og tilbyder en kjole registreringsdatabasen.

For folk, at registret er en metode til at dræbe udstilling i hvad er blevet til en overdådig aften. Den normale prom igangværende teenager vil brænde igennem 919 dollar på farten ikke længe fra nu, som det fremgår af en undersøgelse fra Visa.

"Mødrene virkelig beundrer det," siger Steven Blechman, indehaver af Trudys Brides og særlige lejligheder, i Campbell, Californien., Hvor den normale gallakjoler er midt på $ 350 og $ 450. "Det er klart på off chance for, at de brænder op til $ 400 på en kjole, de virkelig har brug for at føle sig som den butik, der tilbyder det til dem er ikke om at tilbyde gigantiske foranstaltninger af samme kjole."

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.