Anledning til at give gallakjoler til unge damer i nød


En Wayne County myndighed får mulighed for at være lidt ligesom nisse værge, hjælpe unge damer får chancen for at være lidt ligesom Askepot på deres gymnasium prom.

Wayne County Kommissionens næstformand Formand Alisha Bell, D-Detroit, vil have hende ottende årlige Belle af Ball lejlighed til at give gallakjoler til unge damer i nød på April 18. Anledningen vil blive afholdt fra 10 til tolv på Boys & Girls Club of Southeastern Michigan, 16500 TIREMAN i Detroit.


"Det er en ekstraordinær vej for os at hjælpe unge damer i nød med omkostningerne ved at gå til en enestående lejlighed," Bell sagde i en meddelelse mandag. "Dette er en sublim prøve til de unge damer at opleve Gavmildhed af mennesker omkring dem."

Unge damer kan vælge gratis formelle og semi-formelle kjoler, sko, tasker og ædelstene. Et par ting er nye, nogle er tidligere ejede og alle er givet. Kjoler vil blive udtænkt af størrelse.

Ringer vurderer, at i de lejligheder otte år har mere end 1.400 kjoler blevet doled, herunder 200 sidste år.

galla kjole

kilde: billige gallakjoler københavn

Hun sagde, hun begyndte i anledning midt i Great Recession at vide det kan koste unge damer $ 500 eller mere for at gå til deres prom, og at mange ikke kan styre udgifterne til det.

Talrige ekspert damer har kjoler, de har slidt for ganske nylig en gang, så dens en utrolig sti til kjoler kan udnyttes igen, sagde hun.
Organisationer derudover giver kjoler og dekorationer. Tilhængere indarbejde Unique Lady, Burlington Coat Factory og Sears.
Frelsens Hær derudover giver ting og repræsentanters mulighed, og Børnenes Center i Detroit giver tøj stativer. Yderligere kjoler har fået til Børnecentret så kunderne derudover kan have en prom.

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.