Perisic maakte de score gelijk maar daarna handbal in het strafschopgebied. De scheidsrechter beoordeelde de penalty volgens de VAR-techniek. Gleizman air jordan 9 retro maakte een penalty, rust, het Franse team tijdelijk 2-1 Leading. In de tweede helft scoorden Bogba en Mbape. Manjukic greep Lori's fout en trok een stad terug. Het Franse team versloeg Kroatië met 4-2. Sinds 1998 won hij de World Cup voor de tweede keer in de geschiedenis.
In dit wereldkampioenschap is de prestatie van de Kroatische spits Manjukic goed ontvangen door de buitenwereld. In de halve finale met Engeland scoorde hij een diepe score in de overwerkscore die hij scoorde in overwerk. De aanvaller die voor Juventus speelde, trok ook de aandacht van de club van de Bundesliga Dortmund.
In de wereldbekerfinale van Brazilië vier jaar geleden, is Gezer's scene om de Duitsers te helpen de top te bereiken in de extra tijd waarschijnlijk nog steeds veel mensen nog in zicht, maar nike cortez na vier jaar is de huidige Gotze It niet hetzelfde als voor. Na een vreemde ziekte vorig jaar, heeft Getz zijn vorige staat verloren en lijkt zijn magische kracht en uitstekend talent verloren te zijn. Gelukkig gaf Gezer zelf niet op: in het meest recente jaar hervindt hij constant zijn hoofdplaats in Dortmund. De CEO van Dortmund, Watts, is getuige geweest van het hele proces van Gotze's status van groot naar groot en vervolgens uitgebouwd. Hij zei in een interview met de Duitse media "Pictorial" dat hij volgend seizoen heel goed zal zijn voor Geze's carrière. belangrijk.
"Ik denk dat Mario een slimme jongen is, hij moet weten dat hij zich nu op een kritiek moment bevindt om het succes of de mislukking te beslissen, hij moet weten dat volgend seizoen heel belangrijk voor hem is." Watts vertelde verslaggevers: "Ik denk dat de nieuwe coach Favre er alles aan zal doen om hem uit de problemen te helpen, maar Gotze moet ook aandacht besteden aan rust." Hij is een air jordan 10 retro zeer professionele speler, hij probeert altijd de oude te vinden een zichzelf - dat Gotze zo indrukwekkend is, dus mensen denken dat ik altijd iets mis nu, het zijn de spelers en de coach die hem kunnen helpen het probleem op te lossen. "
Dortmund gaat eind juli naar de Verenigde Staten om deel te nemen aan de International Champions Cup.

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.