PRIMO TEMPO

            PRIMO TEMPO DISTRIBUTION (PTD) este o companie romaneasca care activeaza in domeniul incaltamintei. Produce o gama larga de modele de incaltaminte de dama, bazate pe design si modele comandate dar si pe conceptie originala. Ciclul de productie, ce pleaca de la definirea necesarului de materiale, aprovizionarea din tara sau strainatate, croitul, cusutul si asamblarea, precum si impachetarea conform cerintelor fiecarui magazin, are loc in totalitate in cadrul companiei.

Wortmann, Hummanic, Otter, Leonardo, Aldo, sunt clientii companiei PRIMO TEMPO DISTRIBUTION  

            Punctele forte ale fabricii sunt :

  • Management-ul: capacitatea profesionala a sefilor liniilor de productie, unii dintre ei cu o experienta de peste 20 de ani in incaltaminte.
  • Departamentul de design: cu o bogata experienta in introducerea modelelor noi in productia de serie conform cerintelor clientului si a specificului pietelor de desfacere. Produce deasemenea numeroase modele propri, originale.
  • Controlul calitatii: intregul proces de productie este spus controlului calitatii, respectand cerintele exprese ale clientului. Colectivul fabricii a beneficiat de numeroase colaborari cu tehnicieni italieni, ceea ce a condus la asimilarea de tehnologii moderne de fabricatie si tehnici clare de control a calitatii.
  • Materialele folosite sunt de calitate foarte buna, lucrandu-se in special incaltaminte din piele. La cerere, sunt folosite tehnologii speciale pentru obtinerea de incaltaminte cu valoare ridicata. PTD are un numar important de furnizori de la care se aprovizioneaza.
  • Reteaua comerciala: este consolidata, PTD avand relatii bune cu distribuitori, retaileri sau angrosisti din tara si strainatate. Suntem activi atat in privinta marketing-ului cat si a benchmarking-ului si suntem la curent cu cerintele pietelor si cu tendintele modei.
  • Tehonologia: echipamentele – noi din punct de vedere al tehnologiei – sunt bine intretinute, si ambele depozite (materiale si produs finit) sunt riguros organizate si controlate. Inteaga activitate se bazeaza pe un sistem IT adecvat.
  • Logistica: Fabrica este situata intr-o zona industriala a Bucurestiului, dar nu departe de centrul Bucurestiului.

Productia standard este de 400 de perechi / zi dar in functie de model se poate depasi aceasta cifra.       In mod normal in conditii standard in intreg procesul de productie al companiei sunt implicati aproximativ 45 de lucratori.

PRIMO TEMPO este specializata in productia de pantofi in special din piele:

  • Incaltaminte casual si sport, botine si cizme
  • Se lucreaza cu orice tip de piele, existand si o excelenta capabilitate de a lucra pielea vegetala folosindu-se polish-uri speciale pentru stralucire
  • Talpi mono block, pantofi solizi sau pantofi cu tocuri aplicate

 

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.