Onlangs ontving Bayern-verdediger Alaba een interview met de media. In zijn interview sprak hij over de Duitse nederlaag in het WK en de vooruitgang air max 2017 wit van Kroatië. Hij zei dat hoewel het Duitse team niet goed presteerde in dit WK, hij geloofde dat Bayern-kamp De internationale spelers zullen niet worden beïnvloed in het nieuwe seizoen.
Volgens de Duitse media "Sports Photo" -nieuws, heeft de agent van Leipzig-middenvelder Fosbury Fosbury aanbevolen aan de grote Europese giganten.
Volgens het rapport hebben Juventus, Inter Milan, Rome, Atletico Madrid en Arsenal allemaal contact opgenomen met de agenten van Fosbury, die geïnteresseerd zijn in de Zweden en bezorgd blijven.
Het contract tussen Fosbury en Leipzig vervalt in 2022. Als hij besluit het team te verlaten, zal Leipzig hem 50 miljoen euro betalen.
Fosberg werd geboren op 23 oktober 1991 in Sundsvall, Zweden. De Zweedse nike flyknit racer strawberry voetballer, die links op het veld speelt, speelt momenteel voor de Leipzig Red Bull Football Club in de Bundesliga. De Zweedse international stapte in januari 2015 over van Malmö, Zweden naar Leipzig Red Bull met een transfersom van 3,7 miljoen euro en presteerde erg goed. In een interview zei hij dat Liverpool zijn favoriete team was: "Dit is een geweldige club, met Klopp hebben ze een geweldige coach."
Het team van de titelverdedigster Duitsland ging onverwacht de groepsfase in. Toen de verslaggever vroeg of de prestaties van het Duitse team de internationale spelers in het kamp in Bayern zouden beïnvloeden, zei Alaba: "Ik denk het niet, je kunt de situatie van het nationale team niet vergelijken met de club. zeer goede line-up van spelers, Duitse spelers hebben een belangrijke positie, ik ken air jordan 9 retro hun kracht, ze zijn vol verlangen naar succes.We betreuren de prestaties van Duitsland in de World Cup, maar dit seizoen zullen we samenwerken, streven naar het bereiken van de team's doelen in het nieuwe seizoen. "
In 018 begonnen de finales van de Russische wereldbeker in het Luzhniki-stadion in Moskou, en het Franse team en het Kroatische team vormden een topwedstrijd. In de eerste helft maakte Manjukic een eigen doelpunt.

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.