Rada Krivokapic Radonjic posted a status
Dec 1, 2022
Ljubav prema modi i književnosti - Rada Krivokapić Radonjić izdala knjigu „Odijevanje”

Da spoji dvije profesije modu i književnost u jednu djelatnost, a to su pisanje i objava knjige, inspirala je želja da svoje znanje i iskustvo prenese drugima, jer je odjeća svakodnevna obaveza.

"Namijenjena je muškarcima i ženama. Knjiga je povezana sa pitanjima u svijetu mode i odjeće što je od uticaja na modele, dizajnere i stiliste. Tiraž je ograničen. Čitaoci otkrivaju odjevne predmete koji su uvijek aktuelni i koje trebaju da imaju u svom plakaru osvježavajući ih modnim detaljima koji su u trendu. Zentivns, zajednička narodna nošnja, dostignuće je kolekcije „Svijet bez sukoba”. Priznata i registrovana je u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma 30. juna 2022. Zentivns je zaštićen na osnovu Zakona o pravnoj zaštiti industrijskog dizajna i nije dozvoljena njegova izrada bez izdavanja licence. Na isti način priznat i registrovan je Kovilm prije dvije godine", saopšteno je iz njenog tima.

Ona će, kako se navodi, prvi put biti prikazana na modnoj reviji.

"Zbog unaprijeđenja brendova, Krivokapić Radonjić je završila praksu i priprema se za završni ispit na Akademiji Oxford. Radi na proširenju izdanja knjige „Odijevanje” za edukativne svrhe. Za novi brend priprema za izdavaštvo drugu knjigu pod nazivom „Krojenje i šivenje”. Za njega je dizajnirala print. Dio novog brenda biće parfem za muškarce, donji veš za muškarce i žene, modna revija pod nazivom „Bezvremenske teget-bijele pruge”, kupaći kostimi, marame za plažu i obuća za muškarce i žene. Piše treću knjigu koja će biti u sastavu brenda Rada Radonjić", navodi se u saopštenju njenog tima.

You need to be a member of Fashion Industry Network to add comments!

Join Fashion Industry Network

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.