Fashion Night Nih Serbia by Agencija SNOB

U subotu, 17. septembra, u kafe-klubu “Reka” u Nišu je po prvi put održana modna manifestacija Fashion Night, koju je organizovao ovaj klub u saradnji sa modnom Agencijom S.N.O.B.

Manifestacija je počela u 23 časa. Velikom broju zvanica su se predstavile mlade modne kreatorke iz Niša, Jelena Filipović, Dora Aleksić i Milica Tricković, koje su pokazale svoje kreacije – patchwork modele i elegantne haljine. Njihove modele su nosile manekenke iz Agencije S.N.O.B. Osim Tamare Milošević, svim devojkama je ovo bila prva revija, ali su one, uprkos tome, bile izvanredne i verujemo da će brzo napredovati i graditi svoje karijere. Specijalni gost je bila kreator Miljana Čolaković, koja se pojavila u ulozi manekenke na dve revije, kod Milice i Jelene, inače njenih drugarica sa studija.

Za dobro raspoloženje se pobrinuo DJ Bucek iz Niša koji je do kasno u noć oduševljavao publiku novim i starim stranim hitovima. Što se tiče fotografija, za to su bili zaduženi mladi fotografi iz Niša – Mihajlo Lazarević i Miloš Trajković.

dora-aleksic-DSC_3816.jpg

dora-aleksic-DSC_3832.jpg

dora-aleksic-DSC_3844.jpg

dora-aleksic-DSC_3874.jpg

jelena-filipovic-DSC_3783.jpg

jelena-filipovic-DSC_3786.jpg

jelena-filipovic-DSC_3787.jpg

jelena-filipovic-DSC_3792.jpg

jelena-filipovic-DSC_3794.jpg

jelena-filipovic-DSC_3810.jpg

milica-trickovic-DSC_3886.jpg

milica-trickovic-DSC_3892.jpg

milica-trickovic-DSC_9653.jpg

milica-trickovic-DSC_9659.jpg

 

WWW.FashionWeekSerbia.com

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.