Chantal Yakou och Tyler Merritt kastade det ultimata bröllopet i San Diego. De infödda SoCal bestämde sig för att hålla sig lokala och införliva sin kärlek till Kalifornien i varje detalj på dagen - från havsutsikt och strandinspirerade blommönster till Medelhavsmaten och spansk stil. "Vi ville verkligen att hela dagen och upplevelsen skulle anpassas," säger Chantal om deras vision. "Det var väldigt en eklektisk blandning av oss och våra familjer."

Ingenting återspeglade familjen mer än Chantal och Tylers mottagningsplats, Inn at Rancho Santa Fe. Paret valde platsen efter att Chantal's far föreslog det: Det var där han och Chantal's mor gifte sig år tidigare. Det gjorde inte ont att det också erbjöd en tom skiffer för deras bohemiska estetik. På samma sätt bytte Chantal och Tyler löften vid Torrey Pines State Reserve, en plats som de valde för sin panoramautsikt över Stilla havet och närheten till deras födelseort i La Jolla.

Båda utrymmena fylldes med neutrala toner markerade av koppar av koppar, bärnsten och fuchsia. Eukalyptus- och pampasgräs, accenter av kaktusar och grapefrukt, och canopies av bougainvillea läggs till den romantiska boho-vibe, medan kreativa rätter, musik och gästaktiviteter (hej, cigarrullar!) Höll parets 150 gäster underhållna. "Om jag kunde göra det igen, skulle jag inte ändra någonting," lägger bruden till.

Fortsätt läsa för alla detaljer om deras bohemiska bröllop, planerat av RO & Co. Events och fotograferas av Whitney Darling Photography.

Chantal och hennes brudtärnor gjorde sig redo tillsammans på bröllopsmorgonen. Hennes trupp bar matchande kläder och roliga tofflor medan hon smuttade på drinkar.

8844083459?profile=original

"Jag blev förälskad i mitt slöja först, sedan valde jag min klänning för att följa med den," säger Chantal om katedrallängda huvudstycket och Rue de Seine-klänningen.

Chantals brudtillbehör inkluderade blommiga inslag, som hennes Lele Sadoughi-örhängen och Jimmy Choo-skor. Hon bar också mormorens radband genom mittgången, en tradition som upprätthålls av varje kvinna i hennes familj.

Tyler och hans groomsmen höll saker klassiska i tuxedos och fluga. Som sagt hade Tylers skräddarsydda ensemble två kreativa vändningar: Det var skoggrönt - hans favoritfärg - och broderat med parets bröllopsdatum.

De rufsade kjolarna på brudtärklänningarna återspeglade den spanska inspirationens dag.

"Vi hade ett barn som kom ner i gången", säger Chantal. Blommaflickorna bar elfenade virkade klänningar med kamomillkronor och ringbärarna klädde hängslen.

"Torrey Pines Reserve har alltid varit en magisk plats för oss och någonstans gick vi ofta," säger Chantal om deras ceremoniplats med utsikt över Stilla havet. Hennes blomsterhandlare skapade en asymmetrisk bakgrund (gjord av eukalyptus- och pampasgräs) för att rama in paret när de bytte löften.

Efter en eskort i fargången av sin far till Youth Lagoon's "Kanoner" delade Chantal personliga löften med Tyler vid en ceremoni vid havet.

"Mitt favoritminne ögonblick tillkännagavs som herr och fru Tyler Merritt för första gången," säger Tyler. "Konfettikanonerna gick av, vilket var en överraskning för Chantal och I. Energin var så hög. Du kunde känna kärleken."

En gång på mottagningsplatsen hittade gästerna sitt sittuppdrag kopplade till moderna guldringar som hänger från ett träd på fastigheten.

Parets spanska bohotema kom till liv i mottagningsdeko med fuchsia bougainvillea som lägger färg till det neutrala utomhuslandskapet. Bord sattes under rottinglyktor och dekorerades med arrangemang av persika blommor, färsk frukt och koppar accenter.

"Jag ville att det skulle känns som en vacker romantisk festmåltid", säger Chantal om middagsdekoren. Borden avslutades med snittade glasladdare, kopparmuggar och specialkupéglas. Blomsterhandlare Bloom Babes fyllde låga arrangemang med pastellfärgade hortensior, rosor och jasmin och placerade dem sedan bland löpare, grapefrukt och pelarsljus.

Gästerna ätit på en medelhavsinspirerad meny och smutta på två signaturcocktails, en margarita och en martini, inspirerad av Chantal och Tylers mödrar: Jeesh-a-Rita och Tere-tini.

Chantal och Tyler delade en första dans till "Danny's Song" av Kenny Loggins.

Hallå där! Cupcake skapade parets fyra nivåer smörkrämskaka, som fylldes med Oreo & konfetti-smaker. "Att välja ut kakan var den enklaste delen av bröllopsplaneringen," medger Chantal.

Efter att ha klippt i sin blommatäckta kaka drog bruden håret tillbaka och kastade på en utsmyckad udde för dans. "Om jag kunde erbjuda en bit av planeringsråd, skulle jag säga att fokusera på de saker som påverkar", råder Chantal.

Paret åkte på en mini-måne till Surfrider Malibu i Malibu, Kalifornien. "Det var bara så surrealistiskt", säger Chantal om att gifta sig med Tyler framför sina närmaste vänner och familj. "Vi kunde inte tro att det var verkliga livet."

PLEASE keep all discussions relevant to fashion, textiles, beauty products, or jewelry.

Follow the Fashion Industry Network Rules.

It is always a good time to review fabulous fashion.

 

Hot topics of possible interest:

  Thank you for using the Fashion Industry Network.  Have you helped another member today? Answer questions in the forum. It brings good luck.